Ασπίδα για τη Δούρου το πόρισμα Παπασπύρου για τη Μάνδρα

123 νεκροί σε Μάνδρα και Μάτι ζητούν δικαίωση

Στην κλήση της Περιφερειάρχη Αττικής  Ρένας Δούρου ως υπόπτου για την τραγωδία στη Μάνδρα αλλά και στο πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κ. Παπασπύρου αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.      

«Σε δυο μεγάλες τραγωδίες , στη Μάνδρα και στο Μάτι, η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης  κ. Παπασπύρου μοιάζει να λειτουργεί σαν προστατευτικό ανάχωμα αφ’ ενός για να καθυστερήσουν οι έρευνες και αφ’ ετέρου οι ευθύνες  να μην αγγίξουν «ψηλά»,  να μείνουν στα στελέχη της διοίκησης» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Όπως υπενθύμισε, για τη Μάνδρα παρέδωσε το πόρισμά της στη Δικαιοσύνη με 8 μήνες καθυστέρηση,  ενώ  όμως απέδωσε ευθύνες σε όσους σήμερα εγκαλεί και η Δικαιοσύνη, δηλαδή Δήμο, Δασαρχείο, Πολεοδομία, άφησε εκτός κάδρου τη Ρένα Δούρου, καθώς στο πόρισμά της δεν ασχολήθηκε καθόλου με την περιφέρεια.

Η Κ. Μακρή πρόσθεσε ότι στην άλλη μεγάλη υπόθεση, στο Μάτι,  μόλις την περασμένη εβδομάδα επιχειρήθηκε εμπλοκή στις έρευνες - με όχημα ότι δεν ειναι έτοιμο το πόρισμα Παπασπύρου -  και κατέληξε στο σχόλιό της:  

«Άρα έπρεπε να σταματήσει και η δικαιοσύνη. και μόνο μετά το σάλο ανακλήθηκε η απόφαση αυτή. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαία γεγονότα. η κ. Παπασπύρου όμως δεν αρκεί να λέει ότι ηγείται μιας Ανεξάρτητης Αρχής, αυτήν την ανεξαρτησία πρέπει καθημερινά να την αποδεικνύει κιόλας».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top