ΕΡΤ: Συνεργάτης υπουργών του ΠΑΣΟΚ και του Παπαντωνίου υπήρξε ο Καψώχας!

Συνεχίζεται ο «μύλος» με τη συμμετοχή και του Πολάκη

"Μύλος" για δεύτερη μέρα με το σχόλιο του Σωτήρη Καψώχα στην ΕΡΤ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει φασιστικές απόψεις. Κυβέρνηση και Ν.Δ. κονταροχτυπιούνται για το ποιον εξυπηρετεί η κρατική τηλεόραση. 

Στη διαμάχη ενεπλάκη και  αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος στηρίζει τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και έγραψε στο facebook: «Όταν, «συνάδελφοι» σου βρίζουν χυδαία τον πρωθυπουργό , εμένα ,την Έφη ,το Νίκο ,το Χρήστο κλπ δεν τρέχει κάστανο ... Όλοι τους και μόνοι τους ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ. Θα τους ξανά-νικήσουμε !». 

Ο εκρηκτικός υπουργός δεν είναι ο μόνος που έσπευσε να σφίξει το χέρι του δημοσιογράφου. Στους υπερασπιστές του προστέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος αποκάλεσε «Βοναπάρτη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι λάθος το εμπάργκο, όποιο κόμμα και να το κάνει» σχολίασε στον Σκάι  η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, αφήνοντας πάντως αιχμές και για τον ΣΥΡΙΖΑ.    

 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Ο Σ. ΚΑΨΩΧΑΣ

Η «πέτρα του σκανδάλου», ο Σωτήρης Καψώχας, στο παρελθόν είχε δουλέψει κοντά σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Λούκα Κατσέλη, ενώ εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης σε εφημερίδες. Η πρώτη του αντίδραση μετά το σάλο ήταν ήπια καθώς αρκέσθηκε να πει ”no comment”. 

Μετά όμως ξεσπάθωσε δηλώνοντας ότι θα παραδώσει την ταυτότητά του στην ΕΣΗΕΑ που τον παραπέμπει στο πειθαρχικό. 

«Είναι προφανές ότι αντί να εγκαλείται η «εξουσία» για τις απειλές και τον εκφοβισμό στην εκφορά διαφορετικής άποψης και ερμηνείας, λοιδορείται ο δημοσιογράφος και νομιμοποιείται η φίμωση της κριτικής παρέμβασης» υποστήριξε. 

«Ψάχνουμε τρόπο να μην πληρώνουμε οι νεοδημοκράτες το τέλος της ΕΡΤ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης.     

Στο θέμα παρενέβη και το ΕΣΡ, ανακοινώνοντας ότι όλες οι ενημερωτικές εκπομπές καναλιών και ραδιοφώνων θα περνούν πλέον από «κόσκινο», υπό τη δαμόκλειο σπάθη αυστηρών ποινών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top