Η φανέλα με το… 19 του ΠΑΟΚ στον Τσίπρα!

Και φανέλα του Αντετοκούνμπο για τον πρωθυπουργό στο περίπτερο των ΗΠΑ

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο 19 δώρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο περίπτερο του «Δικεφάλου του Βορρά» στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός έπιασε κουβέντα μάλιστα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πλησιάζοντας στο περίπτερο της ΠΑΕ,  σχετικά με τον αποκλεισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το Champions League. “Mας στενοχωρήσατε προχθές, περιμέναμε όλοι να πανηγυρίσουμε την πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα" τους δήλωσε, αν και αρνήθηκε να μιλήσει για το ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας «δε μιλάω ξανά για πρωτάθλημα γιατί θα γκρινιάζουν». 

Προανήγγειλε πάντως ότι θα είναι θετικές οι εξελίξεις για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  «Θα έχω ευχάριστα νέα στην ομιλία μου το βράδυ για τον ΠΑΟΚ» ανέφερε ο πρωθυπουργός. 

Φανέλα δώρισαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, με το νούμερο 26, σχηματίζοντας έτσι και οι δύο φανέλες το 1926, το  έτος ίδρυσης του Δικεφάλου. 

H φανέλα του ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική που «κέρδισε» ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του σήμερα στη ΔΕΘ. Νωρίτερα, στο περίπτερο των ΗΠΑ, που είναι η τιμώμενη χώρα της Έκθεσης, οι υπεύθυνοι χάρισαν στον κ. Τσίπρα τη φανέλα με το 54 της ομάδας μπάσκετ  των Μιλγουόκι Μπαγκς στο NBA, την οποία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!    

 

Εκεί όμως έκπληκτος ο Αλέξης Τσίπρας είδε και άκουσε τον Γιάννη να μιλάει με βιτνεοσκοπημένο μηνυμα όχι για το μπάσκετ αλλά για ανακύκλωση και επενδύσεις!  
 

«Εκτός απο τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα ο Γιάννης ειναι η καλύτερη ελληνική επένδυση στις ΗΠΑ» σχολίασε ο πρωθυπουργός.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top