Έπεσε σε βράχια: Ατύχημα με κανό για τον Γιώργο Παπανδρέου

Απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σκιάθο ο πρώην πρωθυπουργός

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει κανό στην Σκιάθο

Αθλητισμός και ατυχήματα πάνε μαζί, όπως πολύ καλά γνωρίζει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μετά τα ατυχήματα που είχε παλαιότερα λόγω πτώσης από ποδήλατο, ο πρώην πρωθυπουργός είχε νέο ατύχημα την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας κανό.

Ο κ. Παπανδρέου, ενώ απολάμβανε τις διακοπές του στη Σκιάθο, κάνοντας κανό, έπεσε σε βράχια. Ο ίδιος βρέθηκε στο νερό, αλλά μετά από λίγη ώρα ξαναμπήκε στο κανό και συνέχισε.

Πως έγινε το ατύχημα

Η περιπέτεια του κ. Παπανδρέου ξεκίνησε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, όταν βρέθηκε στην παραλία Τρούλος της Σκιάθου. 

Είχε μόλις ολοκληρώσει τη συνέντευξή του στο CNN για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και πήρε το αγαπημένο του κανό για να προπονηθεί.

To ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου με το κανό στην Σκιάθο

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Συνεπαρμένος από τη νηνεμία της θάλασσας, ξεκίνησε να κωπηλατεί ανάμεσα στους λουόμενους πολλοί από τους οποίους τον χάζευαν όπως ανοιγόταν στα βαθιά. Κάποια στιγμή και ενώ κατευθυνόταν προς το Τρουλονήσι, το κανό με τον κωπηλάτη του βρέθηκαν στα βράχια.

Το κανό αναποδογύρισε και ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στη θάλασσα. Ο κ. Παπανδρέου κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό και να συνεχίσει την προπόνησή του, η οποία, σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στην παραλία και τον παρακολουθούσαν, κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα. 

Η σέλφι με τον γιατρό

Το e-volos είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού που είχε βρεθεί στο Ιατρικό Κέντρο Σκιάθου, για προληπτικές εξετάσεις, προφανώς μετά το ατύχημα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ιατρικό Κέντρο Σκιάθου

Πηγή: e-volos.gr

Ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε σέλφι χαμογελαστός με τον γιατρό που είχε βάρδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top