Συνάντησε τον Καμμένο η Παπακώστα – Μπαίνει στην κυβέρνηση;

«Ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού»

Ακόμη περισσότερο φούντωσε τις φήμες για ένταξή της στο κυβερνητικό σχήμα η συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα με τον Πάνο Καμμένο για να διερευνήσουν τις δυνατότητες προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων τους.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή, με αμφότερους να δηλώνουν πως ανταποκρίνονται στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις για να στηρίξουν τη χώρα

«Εμείς δεν αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από ΝΔ, όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια».

«Το ΝΕΟ (Νέα Ελληνική Ορμή) είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν, ο λαός χαράζει νέα πορεία» δήλωσε, από την πλευρά της, η κυρία Παπακώστα.

«Σήμερα, εδώ στη Βουλή των Ελλήνων, με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε, ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων» πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top