«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ μετά τις δηλώσεις Αυλωνίτου για τις «π@π@ριές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τα όσα είπε αλλά επιτίθεται και στη Ν.Δ

Πρώτη δημοσίευση - 09/08/20158 13:23

 

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ μετά τις πρωτοφανείς δηλώσεις της Ελένης Αυλωνίτου, η οποία βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει… «π@παριές».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο με ανακοίνωσή του «απάντησε» στους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα.  Η Νέα Δημοκρατία δε θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα» ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Απίστευτη Αυλωνίτου κατά Μητσοτάκη: «Λέει π@π@ριές»

ΤΗΝ «ΑΔΕΙΑΣΕ» ΚΑΙ Η ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ

Με μήνυμά της στο Twitter, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, αποδοκίμασε την προσβλητική δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στο «τιτίβισμά» της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ!

Λίγο μετά το tweet της Ράνιας Σβίγκου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία καλώντας την να «μαζέψει» τα δικά της στελέχη:

«Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη “χυδαιότητα” με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα.
Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου.

Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ - Η ΕΚΦΡΑΣΗ Π@Π@ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΛΟ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε  μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».

Δεν περιορίστηκε μάλιστα μόνο εκεί και μετά από μια αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, η κυρία Αυλωνίτου είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης λέει «παπαριές».

Έντονη ήταν η αντίδραση τόσο των δημοσιογράφων, όσο και του κ. Γιακουμάτου, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε από τον αέρα του ΣΚΑΪ την παραπομπή της κυρίας Αυλωνίτου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Αυλωνίτου προκαλεί με τις δηλώσεις της. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα είχε πει επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι άνθρωποι πέθαναν στην πυρκαγιά στο Μάτι, γιατί δεν είχαν εκπαιδευτεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top