Σκουρλέτης στην παραλαβή από Τόσκα: Αναλαμβάνω σε δύσκολη στιγμή

Απολογισμός θητείας από τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό

Τις αρμοδιότητες της Προστασίας του Πολίτη παρέλαβε ο  υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, το πρωί του Σαββάτου, από τον παραιτηθέντα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Στις δηλώσεις του, ο κ.Τόσκας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο, και τόνισε ότι για λόγους συνείδησης είχε θέσει από την πρώτη στιγμή την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι αναλαμβάνει σε μία δύσκολη στιγμή και δήλωσε ότι προτεραιότητα είναι για την κυβέρνηση να ανακουφίσει όσο είναι δυνατόν, αυτούς που αντιμετώπισαν τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς, αλλά ταυτόχρονα να πάει σε βάθος για τις αιτίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Ο κ.  Σκουρλέτης ανέφερε επίσης ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να συγκρουστεί με συμφέροντα και να κάνει τομές όσον αφορά την άναρχη δόμηση. Παράλληλα, προανήγγειλε τον επανασχεδιασμό του τομέα της Πολιτικής Προστασίας, την ώρα που ο Γενικός Γραμματέας της οποίας Γιάννης Καπάκης απουσίαζε σήμερα από την τελετή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top