Καμμένος: Η Κύπρος δεν είναι μακριά

Δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί η αλήθεια για το Κυπριακό

O Πάνος Καμμένος επιθεωρεί άγημα στην Κύπρο

 «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος και εκ μέρους και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού λαού ότι η Κύπρος δεν είναι μακριά. Η Κύπρος δεν ήταν ποτέ μακριά. Και οφείλουμε στη μνήμη εκείνων που έπεσαν, αλλά και εκείνων που σήμερα βρίσκονται εδώ, να αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια» τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων του μουσειακού χώρου για την επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στο στρατόπεδο «ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ»,  στην Κύπρο.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Καμμένος «ίσως η αλήθεια είναι σκληρή για κάποιους. Αλλά δεν μπορεί στο όνομα του να μην αποκαλυφθούν κάποιες πτυχές κάποιων που δεν ακολούθησαν τον όρκο τους να αφήνουμε την ιστορία του ελληνικού έθνους κάτω από μια σκιά».

Στο πλαίσιο αυτό,  ανακοίνωσε ότι σε στενή συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, στα 3,5 αυτά χρόνια μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού «κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να αποκαταστήσουμε αυτή την αλήθεια και να ζητήσουμε ένα μεγάλο «συγγνώμη» σε εκείνους που αδίκησε το έθνος επί 44 ολόκληρα χρόνια».

Κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καμμένος:

«Να είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. Να είναι σίγουροι ότι το παράδειγμά τους είναι ζωντανό. Υποκλινόμενος στους ήρωές μας, στις πολεμικές σημαίες θέλω να ξέρετε ότι η Υπέρμαχος Στρατηγός βρίσκεται πάντα Προστάτιδα και Οδηγήτρια του Έθνους μας.  Γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς, όσο υπάρχει ένας ακόμα ζωντανός από όλους εμάς, να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top