Στάθης Παναγούλης: Το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που με εκφράζει!

Αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τη Γεννηματά ο ανεξάρτητος βουλευτής

Στάθης Παναγούλης

Επιστροφή στις πολιτικές του «ρίζες» (στο  ΠΑΣΟΚ)  προετοιμάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, μετά από την ένταξή του σε διάφορους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς (μεταξύ των οποίων  ΚΚΕ, Πολιτική Άνοιξη και ΣΥΡΙΖΑ), όπως δήλωσε ο ίδιος,  μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.  

Όπως αποκάλυψε ο κ. Παναγούλης, πριν από 3-4 μήνες είχε συναντηθεί και συζητήσει με τη Φώφη Γεννηματά «και συμφωνήσαμε στις επόμενες εκλογές να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ», χωρίς πάντως να  διευκρινίσει αν πέρα από τη στήριξη θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε πάντως ότι είπε στην κ. Γεννηματα ότι δεν είναι προτίθεται να είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας (καθώς η συνάντηση είχε γίνει πριν την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας).   

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι «τα βαρίδια έχουν φύγει από το Κίνημα και το ΠΑΣΟΚ», αναφέροντας ως παράδειγμα τον Άκη Τσοχατζόπουλο και συμπλήρωσε ότι  «είναι το κόμμα που με εκφράζει, πάντοτε δήλωνα σοσιαλιστής», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «στέλνει τον κόσμο στα συσσίτια».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top