Ποτάμι: Αρκετά με τα μικροπολιτικά συμφέροντα στο Σκοπιανό

«Οπορτουνιστική η στάση Καμμένου αλλά η ευθύνη είναι του Τσίπρα» υποστηρίζει

Ποτάμι:Αρκετά με τα μικροπολιτικά συμφέροντα στο Σκοπιανό

«Tα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες» επισημαίνει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό με τίτλο «αρκετά με τα μικροπολιτικά συμφέροντα στο Σκοπιανό».

Το Ποτάμι χαρακτηρίζει «οπορτουνιστική» τη στάση  του κ. Καμμένου, αποδίδοντας όμως την ευθύνη στον πρωθυπουργό, υποστηρίζoντας συγκεκριμένα:   

«Η στάση του κ. Καμμένου είναι για άλλη μια φορά οπορτουνιστική. Συνεχίζει να χαϊδεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό ακροατήριο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπουργική εξουσία. Η ευθύνη βέβαια είναι του κ. Τσίπρα που επιτρέπει στον υπουργό Άμυνας να σαμποτάρει μια συμφωνία που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών».

Καταλήγει η ανακοίνωση:   

«Το Ποτάμι θα παραμείνει αταλάντευτο στη θέση του για την εξεύρεση λύσης. Αυτή είναι η υπεύθυνη και πατριωτικά ωφέλιμη στάση ιδιαίτερα αυτή την στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες απειλές του Ερντογάν. Περιμένουμε το κείμενο της συμφωνίας για να τοποθετηθούμε διεξοδικά».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top