Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Γ. Βαρβιτσιώτη

Ιστορικά ντοκουμέντα για την περίοδο 1981-1993

Ο δεύτερος τόμος της πολιτικής αυτοβιογραφίας του Γιάννη Βαρβιτσιώτη για την περίοδο 1981-1993 παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πολιτικών και φίλων του πρώην υπουργού που άφησε τη δική του σφραγίδα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης στα 85 του χρόνια παραμένει και σήμερα στην πρώτη γραμμή! Τα αυτοβιογραφικά βιβλία του με τίτλο "Όπως τα έζησα" αποτελούν ιστορικά ντοκουμέντα και ήταν αναμενόμενο στην παρουσίαση του β' τόμου για την περίοδο 1981-1993 η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής να είναι κατάμεστη

Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης υπέγραψε αρκετά βιβλία με προσωπικές αφιερώσεις. Στις λιγοστές του κουβέντες δεν έκρυψε την ανησυχία του για το κλίμα στο δημόσιο βίο και επέκρινε την κυβέρνηση ότι “διχάζει και διαιρεί"

"Ο λαός μεγαλούργησε ενωμένος. Είναι τραγικό λάθος της παρούσης κυβέρνησης να προσπαθεί να προκαλέσει μίσος και διαίρεση" δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Τον τίμησαν πολιτικοί φίλοι και ιδεολογικοί αντίπαλοι. Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Κώστας Καραμανλής, ο Εύαγγελος Βενιζέλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Στην πρώτη γραμμή τα παιδιά του, συνεργάτες του αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Εκεί ήταν ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

"Με ένα θερμό χειροκρότημα να τον παρακινήσουμε να τελειώσει σύντομα και τον τρίτο τόμο"  ζήτησε ο γιος του και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top