Κόντρα Μητσοτάκη –Σπίρτζη για τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη

Μόνο οι φιέστες νοιάζουν τον πρωθυπουργό» έγραψε στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ

Κόντρα  Μητσοτάκη –Σπίρτζη για τα προβλήματα υδροδότησης

Πολιτική κόντρα προκάλεσαν τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη.    

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», σημειώνει με μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στον κ. Μητσοτάκη απάντησε ο υπουργός Υποδομών  Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook:    

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ.  Ούτε πού «ανήκει» η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας. Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρθρο1 παρ.3) αναφέρεται ρητά ότι την εποπτεία έχουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κύριε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα καταφέρετε να κυβερνήσετε ποτέ».

«Οι υπουργοί που εποπτεύουν την ΕΥΑΘ έχουν βαρύτατη ευθύνη και ήδη έπρεπε να έχουν παραιτηθεί», δήλωσε επίσης ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ,  Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Αν είχε ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΑΘ, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα», δήλωσε ακόμη, συμπληρώνοντας ότι την «πλήρωσαν» οι Θεσσαλονικείς με αυτό το πρωτοφανές γεγονός. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα κυβερνά 3,5 χρόνια, αν δεν είναι ικανοί να διορθώσουν κάποια πράγματα καλύτερα να φύγουν», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top