Κ. Μακρή: Οι υπόγειες διαδρομές του πορίσματος για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

«Κάποιος απο όλους αυτούς τους κρίκους της αλυσίδας το άλλαξε και έβγαλε άλλο, με άλλες μαρτυρίες»

Στις υπόγειες διαδρομές του πορίσματος για τον θάνατο της μικρής Μελίνας, θέμα που έφθασε μέχρι τη Βουλή, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Εδώ και δυο χρόνια υπάρχει μια έρευνα που ακολουθεί μια συγκεκριμένη δαιδαλώδη διαδρομή. Την εντολή για την ΕΔΕ την έδωσε το Υπουργείο Υγείας και απο κει και πέρα άρχισε να ψάχνει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.  Την έκθεση του την  έστειλε στην  7η υγειονομική διεύθυνση. Και  απο εκεί στους επιθεωρητές υγείας, στις εισαγγελικές αρχές Ηρακλείου και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημοσιάς Διοίκησης» τόνισε για τη διαδρομή του πορίσματος.    

Πρόσθεσε σχετικά με τη διαδρομή η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star: «Kι αφού αυτό το περίφημο πόρισμα έκανε ένα  γύρο,  μετά το ξανάπιασαν από την αρχή και μάλιστα κάποιος απο όλους αυτούς τους κρίκους της αλυσίδας το άλλαξε και έβγαλε αλλο με άλλες μαρτυρίες».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Τώρα και ο πιο καλόπιστος άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι επιχειρούν να κρύψουν. Πόσω  μάλλον όταν αυτό το πόρισμα εχει βαρύ περιεχόμενο και βάρια ονόματα. Όμως ένα παιδί πέθανε, που μπήκε για κρεατάκια. Δεν φταίει κανείς ; Ας το πουν  σε αυτόν τον πατέρα που εδώ  και δυο χρόνια,  με τη φωτογραφία του παιδιού του στα χέρια ψάχνει τι συνέβη». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top