H εξομολόγηση της Μαρέβας Μητσοτάκη για τις επιθέσεις που δέχεται από πολιτικούς

Γιατί νόμιζαν στο εξωτερικό ότι ο Κυριάκος είναι… Γιαπωνέζος!

Μια προσωπική εξομολόγηση για τις επιθέσεις που δέχεται εξαιτίας του ότι είναι σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, έκανε για πρώτη φορά δημόσια η Μαρέβα Γραμπόφσκι- Μητσοτάκη, μιλώντας σε ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

«Πρέπει οι άνθρωποι στην πολιτική να σέβονται τις οικογένειες και να σέβονται τα παιδιά.  Γιατί να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα σε παιδιά, γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα» δήλωσε.   

ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ : «ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ»

 Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε αβίαστα στην ερώτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για το αν «είναι η μοίρα των συζύγων πολιτικών να δέχονται επιθέσεις, όπως είπε χτες ο κ. Στουρνάρας στη Βουλή».  

 «Θα επιλέξεις να βγεις να αρχίσεις να λες ότι είναι ψέματα ή θα κάτσεις σπίτι σου θα κλειστείς και θα κλαις. Εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ γιατί ξέρω ποια είμαι , ξέρω πως έφτασα ως εδώ» απάντησε η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ.

 «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ»

Ντυμένη απλά, ανάμεσα σε άλλες επιτυχημένες επιχειρηματίες, επιτέθηκε σε όσους την στοχοποιούν:   «Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να πας δικαστικά. Δεν θα κάτσω ο καθένας να μου μαυρίσει μία πολύχρονη με πολύ κόπο και πολύ δουλειά πορεία να  για να κάνει το κέφι του στην πολιτική,  επειδή δεν μπορεί να βρει κανένα άλλο επιχείρημα για τον σύζυγό μου».  

Η οικονομολόγος και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Zeus  and  Dione με τα περιζήτητα ρούχα, έχει ακούσει πολλές φορές την μομφή ότι πέτυχε εξαιτίας του συζύγου της.

«Έχω ακούσει κα το: “Mήπως σε έβαλε ο Μητσοτακης στο Bergdorf;”.  Λέω άμα νομίζεις ότι ο byer του Bergdorf ξέρει τον Μητσοτάκη, το βρίσκω λίγο δύσκολο. Όταν είπα ότι ο άντρας μoυ λέγεται Μητσοτάκης με ρώτησαν αν είναι Γιαπωνέζος!»

Η ίδια περιέγραψε τις δυσκολίες που έχει μια μητέρα επιχειρώντας να συνδυάσει πολλούς ρόλους:  «Η αλήθεια είναι ότι το mother of 3 για μένα ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Η κόρη μου έχει περάσει πολλές ώρες στη Deutche Bank,  την έπαιρνα μαζί μου στο γραφείο τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα».  

Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

 Η κ. Μητσοτάκη αποκάλυψε τι συμβουλεύει τα παιδιά της. «Τους λέω το μόνο που δεν μπορεί να σου πάρει κάνεις είναι αυτό που έχεις μάθει. Όλα τα αλλά μπορεί να τα χάσεις τον πλούτο μπορείς να τον χάσεις, την εξουσία την μία μέρα την έχεις και την άλλη….  δεν σε γνωρίζουν!» επισήμανε.  

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top