«Τρεις και ο κούκος» είχαν μείνει στη Βουλή για να ακούσουν το αποτέλεσμα για τη Novartis!

Η συγκινητική ανάρτηση της Καρολίνας Πικραμμένου στο facebook για τον πατέρα της

Μπορεί η Βουλή να αποφάσισε να παραπεμφθούν και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα σε προκαταρτική για το σκάνδαλο Novartis, μόνο που όταν έφτασε η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος , δεν είχε μείνει στην αίθουσα σχεδόν κανείς για να το ακούσει!   

Νωρίτερα βουλευτές και υπουργοί αποχωρούσαν νυσταγμένοι  από την πλατεία Συντάγματος, την ίδια ώρα που οι πολίτες ξεκινούσαν για τη δουλειά τους και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΥΠΆΡΧΕΙ;» ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : «ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ»

 «Και ερωτώ: για όλο αυτό το σκάνδαλο της σπατάλης, της κακοδιαχείρισης, πολιτική ευθύνη υπάρχει;» ήταν το κεντρικό ερώτημα το οποίο έθεσε  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή.  

 «Ό,τι κι αν κάνετε,  εκλογές θα γίνουν με μία κάλπη και όχι με 10 όπως κάνετε σήμερα» είχε τονίσει προηγουμένως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης,  στη δική του ομιλία.  

 ΥΠΝΟΣ  ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Πώς πέρασαν 20 ώρες συζήτησης; Όπως δείχνει το ρεπορτάζ της Ράνιας  Τραγόμαλλου για  το κεντρικό  δελτίο ειδήσεων του Star, καθένας έκανε ό,τι μπορούσε!  

Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου έγειρε στο έδρανό του. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός αποκοιμήθηκε στα κλεφτά. Ο εγκαλούμενος Γιώργος Κουτρουμάνης πάσχιζε να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά.

O πρωθυπουργός περνούσε την ώρα του με ένα κομπολόι. Συνήθεια που έχει και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ο Αντώνης Σαμαράς  ξεκινώντας την ομιλία του με τη φράση «δεν ήρθα να απολογηθώ, ήρθα να καταγγείλω» επιτέθηκε στην κυβέρνηση

Για την «προχειρότερη σκευωρία» μίλησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Είναι αρχισυμμορίτης και έχει χαρακτηριστικά παλιανθρώπου»  είπε για τον πρωθυπουργό ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ο Αντώνης Σαμαράς εκνευρίστηκε πολύ , όταν πετάχτηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. «Μου είπε “το παραχέσατε”» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.  

Στα high lights της βραδιάς η στιλιστική επιλογή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με το εξαντρίκ μαύρο καλσόν και  την κόκκινη φούστα που μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλάς.

«Εμείς πρώτοι είπαμε όλα στο φώς αλλά με ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που δεν ψήφισε ούτε ναι ούτε όχι, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα με ένα άκυρο ψηφοδέλτιο που τύπωσε ειδικά για την περίσταση.

Μια συγκινητικά ανάρτηση έκανε στο Facebook η Καρολίνα Πικραμμένου , κόρη του πρώην πρωθυπουργού λίγο μετά τα δάκρυα του στη Βουλή: «Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του». 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top