Λοβέρδος: Άθλια ψέματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους

Προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν μπορεί να τον φιμώσει»

Λοβέρδος:  Άθλια ψέματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους

«Προειδοποιώ τον πρωθυπουργό και του υπενθυμίζω ότι τη φωνή μου, τη φωνή που στάθηκε απέναντί του σε όλα τα θέματα αυτή την τριετία, έντιμα αλλά σκληρά, τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να την φιμώσει» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την εμπλοκή του στη δικογραφία της Novartis.  

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.

Ο ίδιος πρόσθεσε:  «Όχι μόνο δεν γνώριζα, όπως ισχυρίζονται, τον Φρουζή αλλά και κανένα άνθρωπο της Novartis. Άθλια ψέματα. Αυτοί για τους οποίους λένε ότι υπήρξαν συνεργάτες μου όπως ο κ. Μανιαδάκης δεν υπήρξαν ποτέ. Το φάρμακο για το οποίο συζητάνε το ενέκρινε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο ΕΟΦ, άθλιοι συκοφάντες. Άθλια ψέμματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους. Τα συνθλίβω όλα στις μηνύσεις μου».

«Για να προστατευθεί ένας μάρτυρας πρέπει να κινδυνεύει. Από ποιους κινδύνευαν ή κινδυνεύουν;» αναρωτήθηκε ο κ.  Λοβέρδος, ο οποίος κατέληξε στην ομιλία του:  

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης. Αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή πληγή. Είναι Κυλώνειον Άγος για την πατρίδα μας».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top