Τζανακόπουλος: Θα διαχειριστούμε με σοβαρότητα το θέμα της Novartis

«Δεν έχω ενημερωθεί για λεπτομέρειες της δικογραφίας παρά μόνο από τα δημοσιεύματα»

Τζανακόπουλος: Θα διαχειριστούμε σοβαρά το θέμα Novartis

 «Με τη δέουσα σοβαρότητα θα διαχειριστούμε το ζήτημα, είναι το μήνυμα της κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis», είπε στον Αlpha 989 ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Tόνισε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την πολιτική της αυστηρότητα αλλά δεν θα επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών ούτε σε λαϊκά δικαστήρια, ενώ καταλόγισε στην ΝΔ πανικό και προσβολή της Δικαιοσύνης.

«Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, τα κόμματα και το κοινοβούλιο έχουν τη σωφροσύνη να κρίνουν», πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «είναι διεθνές το σκάνδαλο της Novartis, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι επειδή η Ελλάδα είχε τιμή αναφοράς για 29 χώρες. Τα συμφέροντα που ήθελαν να ελέγξουν την τιμή, υπερέβαιναν την ελληνική πολιτική σκηνή».

Ο κ. Τζανακόπουλος επέμεινε:  «Δεν έχω ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της δικογραφίας παρά μόνο δια των δημοσιευμάτων».

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  δήλωσε ότι «η υιοθέτηση του αιτήματος του συλλαλητηρίου να μην περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της FYROM, δεν μπορεί να γίνει δεκτή» και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ξεκαθαρίσει εάν ο ίδιος το υιοθετεί.

Όπως πρόσθεσε «έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από τετελεσμένα, που καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να παραβλέψει».

Αναφερόμενος στην ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, είπε πως «διέγραψε το ίδιο του το παρελθόν κι αυτή ήταν η πιο θλιβερή εξέλιξη».

Πηγή: Αlpha 989

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top