Παραγωγός της ΕΡΤ ζητά μέσω facebook να… γιαουρτώσουν τον Σαμαρά!

Εξηγήσεις από τον Παππά ζητά με ανακοίνωσή της η ΝΔ - Νέα ενημέρωση 21.00

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε - στα social media και όχι μόνο  -  η προτροπή τηλεοπτικού παραγωγού της ΕΡΤ  μέσω faceboook σε … γιαούρτωμα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,  σε δημόσια ανάρτησή του (που δεν την μοιράζεται δηλαδή μόνο με τους φίλους του αλλά μπορεί να την δει οποιοδήποτε)  στον  προσωπικό του λογαριασμό!

Αρχικά ο τηλεοπτικός παραγωγός της ΕΡΤ Δημήτρης Αναστασόπουλος μοιράστηκε την ανάρτηση άλλου χρήστη με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην πρωθυπουργό.  

      

 «Ο πολιτικός που πούλησε την Μακεδονία κατά την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας. Πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ( FYROM) ονόμασε την χώρα των Σκοπίων. Έκτοτε 120 χώρες την αναγνώρισαν ως Μακεδονία. Τώρα πουλάει εθνικοφροσύνη» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Στη συνέχεια όμως σχολίασε ο ίδιος:   

«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα»!

Ακολούθησε πλήθος με σχόλια σαν απάντηση, αρκετά υβριστικά και προς τον ίδιο,  αλλά με κοινό παρανομαστή τα περισσότερα ότι εργάζεται στην ΕΡΤ.  «Εσύ ρε πληρώνεσαι απο τα δικά μας λεφτά; Δε ντρέπεσαι καθόλου;» ήταν ένα από αυτά τα σχόλια.

ΝΔ: Τα νέα ήθη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ 

Εξηγήσεις από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, διερωτώμενη αν η ανάρτηση  «συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ».

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ:    

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό  Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση:

 Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;».

Η ΕΡΤ απάντησε ότι δεν έχει δικαίωμα να ελέγχει προσωπικούς λογαριασμούς των εργαζομένων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Την αποκλειστική ευθύνη για τις αναρτήσεις αυτές έχουν οι ίδιοι οι κάτοχοι των λογαριασμών και σε καμία περίπτωση η ΕΡΤ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της. 

 

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top