Αντίστροφη μέτρηση εν μέσω απεργιών για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση "ακονίζουν τα μαχαίρια τους"

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει αύριο η χώρα με τα συνδικάτα και τα σωματεία  να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει της ψήφισης  πολυνομοσχεδίου

24ωρη απεργία θα έχουν αύριο οι εργαζόμενοι σε:

Μετρό

Τραμ

Τρόλεϊ

Λεωφορεία

ΗΣΑΠ.

Παράλληλα, Δημόσιο, νοσοκομεία και σχολεία θα υπολειτουργούν.

Όλοι βέβαια εύχονται να μην δούμε εικόνες σαν αυτές της Παρασκευής στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  που έχουν προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα, κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνει  η ΑΔΕΔΥ στις 12.30 στην  πλατεία Κλαυθμώνος και η  ΓΣΕΕ στις 17.00 στο Σύνταγμα.  Μια ώρα αργότερα το ΠΑΜΕ θα ξεκινήσει από την Ομόνοια.

«Οι πολίτες δεν παραγνωρίζουν πως τους πιέσαμε όχι επειδή θέλαμε αλλά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Τους πλήξαμε και πληγήκαμε εξίσου. Συμπάσχουμε και το εισπράττουν» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στο Έθνος της Κυριακής.    

 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ"

Στην αντιπολίτευση πάντως σηκώνουν τα μανίκια προετοιμάζοντας μια δύσκολη βραδιά  για τη κυβέρνηση

«Κάθε άλλο παρά θα έχουμε καθαρή και ασφαλή έξοδο από την κρίση. Το  αφήγημα αυτό της Κυβέρνησης είναι το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα» τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενώ ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε:  «Η επίθεση στο δικαίωμα της απεργίας από μόνη της είναι η απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αδίστακτη».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top