Κόντρα Σπυράκη-Τζανακόπουλου για το ζήτημα του Τούρκου αξιωματικού

«Ο κ. Τζανακόπουλος θα ήθελε να γράφει τις ανακοινώσεις της ΝΔ» δήλωσε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Κόντρα Σπυράκη- Τζανακόπουλου για τον Τούρκο αξιωματικό

«Ο κ. Τζανακόπουλος θα ήθελε προφανώς να γράφει και να εγκρίνει ο ίδιος τις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης.  Του συστήνουμε να κάνει λίγη ακόμη υπομονή…» κάλεσε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Αφορμή οι δηλώσεις του για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της παραχώρησης  ασύλου σε Τούρκο αξιωματικό, για το οποίο η κυβέρνηση υπέβαλλε αίτημα ακύρωσης.          

Νωρίτερα ο  κ. Τζανακόπουλος είχε  υποστηρίξει ότι η κ. Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης.

«Η κ. Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης να ξαναγράψει τη δήλωσή της» την κάλεσε ο κ. Τζανακόπουλος, απαντώντας και ο ίδιος σε προηγούμενη δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ.

Η κ. Σπυράκη είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση ότι  «συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top