Κ. Μακρή: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την κραυγή απόγνωσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Καμία επικοινωνία από τον υπουργό Παιδείας για τη διακοπή λειτουργίας του σήμερα

Δεν μπήκε στον…  «κόπο» ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου να επικοινωνήσει με την Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου και να πληροφορηθεί τους λόγους που το εκπαιδευτικό ίδρυμα παρέμεινε κλειστό σήμερα, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star με την Μάρα Ζαχαρέα.             

«Ρώτησα τον Πρύτανη, τον κ. Γιακουμάκη λίγο πριν,  αν κανείς συγκινήθηκε από την κραυγή αγωνίας της συγκλήτου και κατάλαβα ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο , ούτε σημερα, να πει “ελατε εδω ρε παιδια να βρουμε μια λυση, να δουμε τι γινεται”.  Γιατί προφανώς  και ο κ. Γαβρόγλου - πανεπιστημιακός και ο ίδιος -  ξέρει  τι γίνεται,  πώς να το αντιμετωπίσει δεν ξέρει»,  τόνισε η Κ. Μακρή.

 Πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star:

«Mου περιέγραφαν σήμερα οι καθηγητές και οι φοιτητές: Περνούν δίπλα απο ανθρώπους που έχουν χάσει τις αισθήσεις τους και που δεν ξέρουν καν αν ειναι ζωντανοί.  Βλέπουν να γίνεται  χρήση, γίνεται εμπόριο , κάποιοι ειναι επιθετικοί.  σκεφτείτε συνθήκες για να σπουδάζεις ή  να δουλεύεις! Συν τους αντιεξουσιαστές, συν το παραεμπόριο,  αυτό το Πανεπιστήμιο ασφυκτιά,  παρότι  πριν απο μια εβδομάδα  μπήκε στα 200 καλύτερα στον τομέα του στον κόσμο και  κατέλαβε τη θέση 181».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:  

«Κι αντί σήμερα η συζήτηση να είναι πώς θα ανέβει παραπάνω και πώς θα βελτιώσει τη φήμη του, εμείς μιλάμε για το αν και πώς θα λειτουργήσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top