Τόσκας για απελευθέρωση Λεμπιδάκη: «Μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά»

Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός κατά την επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση

«Μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά» χαρακτήρισε την απελευθέρωση του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση.

Πρόκειται για την «πρώτη και μεγαλύτερη επιχείρηση με τετραπλό στόχο και επιτυχία, δηλαδή απελευθερώθηκε ο απαχθείς, ήταν αναίμακτη, δεν πληρώθηκαν λύτρα και συνελήφθη το μεγαλύτερο μέρος των απαγωγέων» πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας.

Για τον επιχειρηματία ανέφερε ότι από τις 30 Μαρτίου όποτε και απήχθη, πλέον έχει επιστρέψει στους οικείους του (από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου) και είναι καλά στην υγεία του, ενώ λόγο έκανε για την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των αστυνομικών. «Ήταν μια τέλεια επιχείρηση» είπε.

Ακόμη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον Περιφερειακό Διευθυντή της Κρήτης Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, στον Διοικητή του Ηρακλείου, στους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς που μετείχαν στην επιχείρηση.

«Είμαστε περήφανοι. Αυτή την αστυνομία θέλουμε, που υπηρετεί τους πολίτες» τόνισε μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top