Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τη ρύπανση στον Σαρωνικό

Δυσαρεστημένοι οι πολίτες από τους χειρισμούς - Νέα Ενημέρωση 21:00

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση, με φόντο τη ρύπανση στον Σαρωνικό και τις ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Το κλίμα παραμένει βαρύ για τον υπουργό ναυτιλίας στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και στο κόμμα, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει στην παραίτησή του. «Ο κάθε υπουργός είναι στην διάθεση του πρωθυπουργού» απαντάει ο ίδιος.

Mια φράση του Πυθαγόρα που αναρωτιέται τι από αυτά που έπρεπε να κάνει δεν έκανε χρησιμοποιεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για να υπερασπιστεί τους χειρισμούς του στο ναυάγιο του Αγία Ζωνη ΙΙ.

Το κλίμα, όχι μόνο στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά γενικότερα σε κυβέρνηση και κόμμα, παραμένει βαρύ για τον υπουργό ναυτιλίας.

Την παραίτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή συνεχίζει να ζητάει η αντιπολίτευση.

Την ίδια ώρα, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το 59% των ερωτηθέντων απαντάει καταφατικά στο ερώτημα αν τίθεται θέμα ανάληψης πολιτικής ευθύνης από συγκεκριμένους υπουργούς και το 31% απαντάει αρνητικά, ενώ σχεδόν 7 στους 10 δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς στο θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top