Απίστευτοι διάλογοι: Η σπόντα Τσίπρα για το σανό και η απάντηση Μητσοτάκη για το τρακτέρ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Σε υψηλούς τόνους, όπως αναμενόταν, έγινε η σύγκρουση κορυφής στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι ειρωνείες και οι σπόντες.

Διαβάστε επίσης: Tσίπρας: Επαναφέρουμε το άσυλο – Όχι στα ακαδημαϊκά… Survivor!

Παραπέμποντας στις πρόσφατες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ ανά την Ελλάδα και τις συναντήσεις που είχε με παραγωγικές ομάδες, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μητσοτάκη πως έχει την εντύπωση ότι η επικοινωνία αρκεί και δεν χρειάζεται το περιεχόμενο των προτάσεων.

«Πιστεύετε δηλαδή ότι αν πάτε στους αγρότες και καθίσετε σε δεμάτια από άχυρο ότι θα τους πείσετε πως έχετε πρόταση για την αγροτική πολιτική. Ή όταν πάτε στους ψαράδες και καθίσετε στους πάγκους. Εσείς αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους σαν αυτό που σας συμφέρει να είναι. Εμείς σαν αυτό που τους αξίζει να γίνουν: πολίτες μορφωμένοι σε μια δημοκρατική κοινωνία που θα δίνει σε όλους ισότιμες ευκαιρίες» είπε γελώντας ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι η κυβέρνηση μου θα καταργήσει αυτό το νομοσχέδιο!

Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν αρκετά καυστική: «Αντί να ειρωνεύεστε τις δικές μου περιοδίες, σας προσκαλώ και σας προκαλώ να πάτε να δείτε εάν μπορείτε να μιλήσετε σήμερα στους αγρότες είτε καθήμενος σε σανό είτε στα πάνω στα τρακτέρ στα οποία ανεβαίνατε όταν τους εμπαίζατε και τους κοροϊδεύατε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top