Ξυδάκης για συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη: Θα κάνουμε εξεταστική για έναν αδέξιο χειρισμό;

«Φαίνεται πως ήταν αλήθεια η κουβέντα “αρχιερέας της διαπλοκής” του Καραμανλή για τον Σημίτη»

«Κακό χειρισμό» και «λάθος κίνηση» που δεν μπορεί να κρίνει όλη την πολιτική στάση της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο Νίκος Ξυδάκης την επικοινωνία του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, σημειώνοντας παράλληλα «για το υπόλοιπο θέμα έχουμε να πούμε κάτι;».

Ο ίδιος, απαντώντας στο εάν το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς καλύπτει και τον κύριο Πάνο Καμμένο απάντησε ότι δεν τον καλύπτει, ωστόσο σημείωσε πως θεωρεί υπερβολικό και υποκριτικό το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα αυτό.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημείωσε πως γεννήθηκε «από μία ιστορική ανάγκη» και πρόσθεσε πως μία άλλη ανάγκη θα δώσει το διαζύγιο.

Ο κ. Ξυδάκης συμφώνησε απολύτως με την επίθεση του πρωθυπουργού στην διακυβέρνηση Σημίτη.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από Τσίπρα σε εξεταστική για Noor 1 με καρφιά σε Μητσοτάκη-Γεννημάτα

Όπως είπε, «από το στενό επιτελείο του κ. Σημίτη οι περισσότεροι, κορυφαίοι υπουργοί, έχουν καταδικασθεί και δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει ερευνηθεί και να μην έχει βρεθεί αναμεμειγμένος ή σε δικαστική εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης: Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε ΝΔ μετά το αίτημα για εξεταστική

Μάλιστα, υποστήριξε πως «η βαριά κουβέντα Καραμανλή που είχε αποκαλέσει τον κ. Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής φαίνεται πως είχε μια αλήθεια».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top