Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργασίες θα ανοίξουν με ομιλία του Πρωθυπουργού

Στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί,  η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του Πρωθυπουργού.

Στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να κατατεθούν τα αντίμετρα της συμφωνίας σε πολλά χωριστά άρθρα δηλαδή κάθε αντίμετρο και ένα άρθρο,

Κατά την εισήγησή του χθες στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την προκαταρκτική συμφωνία με τους θεσμούς «ισορροπημένη και βιώσιμη», τονίζοντας ότι έχει «μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο».

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θέλει να έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες έως τις 16- 17 Μαΐου, ώστε να μην υπάρξει περιθώριο για καμία πλευρά να καταλογίσει στην ελληνική κυβέρνηση καθυστέρηση, και με αυτόν τον τρόπο να δοθεί έστω και το παραμικρό πάτημα για περαιτέρω παράταση της λύσης στο χρέος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top