Γνωστός βουλευτής: Είμαι φαν της μακαρονάδας, μου κάνουν bullying για τα κιλά!

«Δεν παίρνω στα σοβαρά τα social media - Υπάρχει και ρατσισμός και υπερβολή, αλλά υπάρχει και χιούμορ και εξυπνάδα»

Γνωστός βουλευτής: Είμαι φαν της μακαρονάδας, μου κάνουν bullying για τα κιλά!

Φαν της μακαρονάδας αλλά και… θύμα bullying δηλώνει διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης!

Όπως τονίζει, δεν στενοχωριέται για το bullying στα social media αλλά αντίθετα το διασκεδάζει γιατί δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά.

«Δεν παίρνω και πολύ σοβαρά τα social media παρότι πιστεύω ότι με την ανεξαρτησία που δίνουν, σε συνδυασμό με την ιδέα της ιδιωτικότητας, ο καθένας βγάζει και ένα κομμάτι του πραγματικού του εαυτού. Υπάρχει και ρατσισμός, υπάρχει και υπερβολή, αλλά υπάρχει και χιούμορ και εξυπνάδα. Εγώ έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ τα social media για την προβολή των απόψεών μου, της δουλειάς μου και ενός τμήματος των ενδιαφερόντων μου και τίποτα άλλο» σημειώνει.

Ο ίδιος, δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει η εικόνα του και ακόμη περισσότερο η υγεία του και επισημαίνει πως «οι πολύωρες συνεδριάσεις και η καθημερινότητα του γραφείου δεν βοηθούν» στο να έχει έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Ο κ. Ζαχαριάδης, μάλιστα, δηλώνει «παραδοσιακός φίλος της μακαρονάδας» και σημειώνει πως «οι μακαρονάδες έχουν γράψει ιστορία και στην πολιτική και στις συνωμοσίες, στην Ελλάδα και διεθνώς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top