Ραγκούσης: Βαρύτατες οι ευθύνες που δεν προχωρά η δημιουργία νέου ενιαίου κόμματος στην Κεντροαριστερά

Προαναγγέλει ότι η Ώρα Αποφάσεων προχωρά στην ιδρυτική πράξη του νέου φορέα

Ραγκούσης: Βαρύτατες οι ευθύνες που δεν προχωρά η δημιουργία νέου ενιαίου κόμματος στην Κεντροαριστερά

Για βαρύτατατη πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνει προσωπικά η κα Γεννηματά και όλα τα ηγετικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το γεγονός ότι δεν έχουν καρποφορήσει οι προσπάθειες για τη δημιουργία νέου ενιαίου κόμματος στην Κεντροαριστερά,  κάνει λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως συμπληρώνει το ιδρυτικό μέλος της Ώρας Αποφάσεων και πρώην υπουργός: «Τους δίνεται η ιστορική ευκαιρία να αναγεννηθεί η προοδευτική παράταξη και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση κι αυτοί αφήνουν αυτόν τον κορυφαίο συνταγματικό και πολιτικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Ραγκούσης προαναγγέλει ότι η Ώρα Αποφάσεων προχωρά στην ιδρυτική πράξη του νέου φορέα, δεν αποκλείει συμπόρευση με το Ποτάμι λέγοντας χαρακτηριστικά «Μπορούμε και θέλουμε πολιτικά να συμπορευτούμε», ενώ χαρακτηρίζει τη ΝΔ «ένα παλαιοκομματικό προϊόν του 1974 που ενσωματώνει παρά τις φωτεινές εξαιρέσεις,  όλα τα κακά της πολιτικής μας μοίρας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top