Με προσωπικές αιχμές απαντά ο Kοντονής στην Ράικου: «Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση»

Κάνει λόγο για «ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα»

Με προσωπικές αιχμές απαντά ο Kοντονής στην Ράικου: «Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση»

Με προσωπικές αιχμές απάντησε ο  Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής στην Ελένη Ράικου, για την επιστολή παραίτησής της από Εισαγγελέας καταπολέμησης της Διαφθοράς.  

«Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η υποβολή παραίτησης της Εισαγγελέως κυρίας Ράϊκου, δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας της, με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας» υποστηρίζει ο κ. Κοντονής και προσθέτει:  

«Η υποβολή παραίτησης διανθιζόμενη με ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα, υπεβλήθη τη στιγμή που είχα τονίσει προς την κα Εισαγγελέα την απόλυτη στήριξη για τη διερεύνηση και αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και των εμπλεκομένων σ’ αυτό. Στήριξη που από την πρώτη στιγμή της είχε παρασχεθεί εμπράκτως».

Ο κ. Κοντονής καταλήγει στην δήλωσή του:  

«Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της διαφθοράς και της διαπλοκής και θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους εισαγγελικούς λειτουργούς για τη διαλεύκανση των κρίσιμων αυτών υποθέσεων, ως των μόνων αρμοδίων να τις διεκπεραιώσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top