Αντιδράσεις από Γ. Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ για την δήλωση Καραμανλή

Τι αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους για την δικαστική απόφαση

Αντιδράσεις από Γ. Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ για την δήλωση Καραμανλή

«Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπαιδίου. Από την οποία μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε..» υποστηρίζει μεταξύ άλλων το ΚΙΔΗΣΟ,  το κόμμα του οποίου ηγείται ο  Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή την απόφαση για το Βατοπαίδι και την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ καταλήγει  ότι «είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες. Αυτά ως αρχή».

«Μην ξεχνάμε ότι η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν κρίθηκε ποτέ λόγω του βεβιασμένου κλεισίματος της Βουλής και της προκήρυξης των έκτακτων εκλογών του 2009» ισχυρίζεται από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, αν και επισημαίνει ότι σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει επίσης:  «Το μπαράζ εξεταστικών για όλους τις χρονικές περιόδους πλην αυτής του Κ. Καραμανλη, επιβεβαιώνει ότι η δεξιά φιλική εταιρεία δεν είναι τόσο μυστική. Τέλος, η απορία εκατομμυρίων Ελλήνων λύθηκε: Ο Κ. Καραμανλής μιλάει. Όχι για το διπλασιασμό των χρεών και το έλλειμμα 35 δισ. ευρώ, αλλά για το Βατοπαίδι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top