ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ από Σπίρτζη: Κυκλώματα κάνουν τους βανδαλισμούς σε τρόλεϊ, λεωφορεία και Μετρό και όχι «μπαχαλάκηδες»!

Τονίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν θεσπίστηκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ανατέθηκε η φύλαξη στην αστυνομία

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ από Σπίρτζη:  Κυκλώματα κάνουν τους βανδαλισμούς σε τρόλεϊ, λεωφορεία και Μετρό και όχι «μπαχαλάκηδες»!

Σε μια καταγγελία-βόμβα προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή, ο οποίος –απαντώντας σε ερώτηση του Δημήτρη Καμμένου- είπε πως οι βανδαλισμοί στα μέσα μαζικής μεταφοράς οφείλονται σε κυκλώματα και όχι σε «μπαχαλάκηδες».

«Η κατάσταση με τους βανδαλισμούς των λεωφορείων είναι δραματική. Τα τρόλεϊ έχουν γίνει όπως τα τραινάκια του τρόμου. Πώς μπορεί να προστατευτεί ο πολίτης και πόσο μας στοιχίζουν οι ζημιές;» είπε -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται ούτε σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό από τα γήπεδα. Συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων» είπε ο υπουργός Υποδομών, ρίχνοντας στη συνέχεια τη βόμβα: «Άρχισαν όταν ανακοινώσαμε την απόφαση να φυλάσσονται οι σταθμοί Μετρό από την Ελληνική Αστυνομία και όχι από ιδιωτικές εταιρίες και αυξήθηκαν όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων και προχωρήσαμε στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης είπε πως πολλά αστικά λεωφορεία χρησιμοποιούνται από τον ΟΑΣΑ εδώ και 10 χρόνια χωρίς ωστόσο να έχουν παραληφθεί επίσημα διότι υπάρχουν οικονομικές διαφορές με τις εταιρείες που τα προμήθευσαν!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top