Ο Καμμένος σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Ερντογάν

«Αν η Τουρκία κλιμακώσει τις προκλήσεις, η Ελλάδα θα εφαρμόσει το εθνικά σχέδια που προβλέπονται»

Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι που πέταξε χθες ο συνεργάτης του Ερντογάν και αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος και τόνισε πως σε περίπτωση που η Τουρκία κλιμακώσει τις προκλήσεις, η Ελλάδα θα εφαρμόσει το εθνικά σχέδια που προβλέπονται...

Ο υπουργός Άμυνας ρωτήθηκε  τι  θα γίνει αν οι Τούρκοι επαναλάβουν προκλήσεις σαν και αυτή με τις βολές στο Φαρμακονήσι.  «Εμείς θα εφαρμόσουμε τα εθνικά σχέδια όπως προβλέπονται» απάντησε.

Ισχυρό μήνυμα ομοψυχίας πάντως  απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις έδωσε  ο πολιτικός κόσμος, στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων.  

«Να τονίσω την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο» τόνισε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκης επισήμανε : «Τα Δωδεκάνησα κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πράξει αυτήν την αυτονόητη πολιτική σε όλα τα επίπεδα, διπλωματικά και επιχειρησιακά».

«Δεν χωρούν σε αυτήν τη σχέση τσαμπουκάδες, απειλές και εντυπωσιασμοί» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης,  ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προειδοποίησε ότι «στο τέλος θα έχουμε θερμό επεισόδιο, με τις συνεχείς εκατέρων δηλώσεις θα χαθεί ο έλεγχος».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top