ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Μανιού! Ταξικό ατύχημα... το τροχαίο με την Πόρσε

Τι είπαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στην Ε.Ο- Αντίδραση Άδωνι Γεωργιάδη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Μανιού! Ταξικό ατύχημα... το τροχαίο με την Πόρσε

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, κάνοντας λόγο για «ταξικό στοιχείο» που εμπεριέχεται στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Αθηνών – Λαμίας.

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνονται σε έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"»,

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπης Τζούφη: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος, ωστόσο ήταν και θύτης και θύμα».

Εντελώς αντίθετη ήταν η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top