Άνοιγμα από Βέττα σε νέες συνεργασίες: Όσοι βουλευτές θέλουν να μας στηρίξουν, είναι ευπρόσδεκτοι

«Τα μέτρα είναι κυρίως μεταρρυθμιστικά – Βαδίζουμε προς την έξοδο από το Μνημόνιο»

«Τα μέτρα στοχεύουν στην αύξηση των εσόδων του Δημοσίου αλλά στην πλειοψηφία τους είναι μεταρρυθμιστικά. Θα πάρουμε όμως και αντίμετρα που θα στηρίξουν την οικονομία» είπε μιλώντας στον Σκάι ο Δημήτρης Βέττας για τη συμφωνία.

«Υπάρχει εδώ και επτά χρόνια ύφεση. Το 2016 είναι η πρώτη χρονιά που υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί δείκτες που έχουν παραχθεί στην οικονομία. Επίσης, έχουμε και τους εταίρους που λένε ότι φαίνεται ότι η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση της και φαίνεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μνημόνιο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «βαδίζουμε προς την έξοδο από το Μνημόνιο».

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως όσον αφορά την προσωπική διαφορά δεν θίγεται  θέμα «καθώς θα παραμείνει μέχρι το 2018» και πρόσθεσε πως το αφορολόγητο μπορεί να συνδυαστεί με  μέτρα τέτοια ώστε να επιστρέφεται το μεγαλύτερο μέρος του χαμένου εισοδήματος.

Στη συνέχεια, έκανε άνοιγμα και σε βουλευτές άλλων κομμάτων, λέγοντας πως είναι ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να στηρίξουν την κυβέρνηση και τη συμφωνία: «Αν ταυτόχρονα μπροστά μας έχουμε επενδύσεις ποσοτική χαλάρωση έξοδο στις αγορές έξοδο από την κρίση, νομίζω ότι το δίλημμα στο οποίο θα μπουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να μπουν στη χάραξη νέας πορείας της χώρας, είναι μικρότερο από αυτό που κάποιοι θέλουν να το αναδείξουν μέσα από τρομολαγνείες ή οτιδήποτε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top