Είδε τον Μοσκοβισί πριν έρθει Ελλάδα ο Θεοδωράκης: Όχι άλλες ζαριές με τις ζωές των Ελλήνων

Τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιερ Μοσκοβισί συνάντησε την Τρίτη το πρωί στο Στρασβούργο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και εντάσσεται στις επαφές του επικεφαλής στην 3ήμερη επίσκεψή του στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει. Και πρέπει να κλείσει τώρα τον Φεβρουάριο. Το ΔΝΤ να μην απαιτεί παράλογα μέτρα και να εναρμονιστεί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Ποταμιού, ο οποίος επεσήμανε ότι και ο Επίτροπος Οικονομικών συμφωνεί στο ότι το ΔΝΤ πρέπει να αποδεχθεί τις εκτιμήσεις της Κομισιόν για την ελληνική ανάπτυξη.

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση σπατάλησε για άλλη μια φορά πολύτιμο χρόνο και τώρα η χώρα βρίσκεται ξανά με την πλάτη στον τοίχο» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι ώρα για αντιπολιτευτικές κορώνες και κάλεσε την κυβέρνηση να μην χάσει τον Φεβρουάριο γιατί θα χαθεί και η ποσοτική χαλάρωση.

«Μένουν μόνο λίγες μέρες και για άλλη μια φορά το Ποτάμι ενημερώνει τον ελληνικό λαό για την κρισιμότητα των στιγμών. Το τυχοδιωκτικό σενάριο της καθυστέρησης που συζητούν κάποιοι στην κυβέρνηση πρέπει να εγκαταλειφθεί. Όχι άλλες ζαριές με τις ζωές των Ελλήνων» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top