Την παραίτηση Μουζάλα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Είναι ανάξιος να παραμένει υπουργός» δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης Θ. Παπαθεοδώρου - Σκληρή κριτική και από τον Στ. Θεοδωράκη

Την παραίτηση  Μουζάλα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Μουζάλα εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη,  με δήλωση  του τομεάρχη Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, με αφορμή την επεισοδιακή επίσκεψη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής  στο Ελληνικό.

«Ο κ. Μουζάλας είναι ανάξιος να παραμένει Υπουργός. Έχει μόνο μία λύση: την παραίτηση. Τι παριστάνει ο κ. Μουζάλας; Τα σημερινά επεισόδια στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού είναι άλλη μία απόδειξη της τραγικά αποτυχημένης πολιτικής της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού κ. Γ. Μουζάλα. Είναι απαράδεκτο και ανεύθυνο για έναν Υπουργό να χρησιμοποιεί την «επίσκεψή» του στο Ελληνικό, στοχεύοντας στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση της ανθρώπινης μιζέριας.  Πότε ανακάλυψε ο κ. Μουζάλας την παραβίαση του νόμου και της τάξης στο Ελληνικό, όταν ο ίδιος αρνείται να δώσει λύση στο πρόβλημα εδώ και έναν χρόνο;» δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι το  Ελληνικό  παραμένει ένα άβατο όπου οι υπηρεσίες του Κράτους δεν έχουν πρόσβαση, η σίτιση των προσφύγων είναι άθλια, τα κυκλώματα σοβαρής εγκληματικότητας λυμαίνονται το χώρο και  τα ασυνόδευτα παιδιά έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Καταλήγει στη  δήλωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου:

«Η πολιτική της Κυβέρνησης στο προσφυγικό είναι συνώνυμο της παρακμής και ενέχει μεγάλους κινδύνους για τη χώρα. Ποιο αόρατο χέρι σταματά την εκκένωση του άθλιου καταυλισμού; Ο κ. Μουζάλας ξέρει προφανώς και άλλους τρόπους για να καθυστερήσει την επένδυση στο Ελληνικό, χωρίς να διαγκωνίζεται στα κιγκλιδώματα με ανήλικα παιδιά. Η πολιτική της Κυβέρνησης στο προσφυγικό πρέπει να ανατραπεί» .

Σημειώνεται ότι σφοδρή επίθεση στον κ. Μουζάλα, θέτοντας θέμα προσωπικών του ευθυνών, έχουν εξαπολύσει πρόσφατα τόσο η ΝΔ διά τους αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη (κατά την επίσκεψή του στην Λέσβο), όσο και το Ποτάμι.

O επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε μάλιστα σε ανάρτησή του στο twitter, για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Ελληνικό:

 "O κ.Mουζάλας τσακώνεται με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ελληνικό. Οι σπόνσορες των προσφύγων αλλάζουν αλλά οι άνθρωποι παραδόξως συνεχίζουν να υποφέρουν". 

       

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top