Κ. Μακρή: Το τουρκικό δημοψήφισμα και το αμόκ του «σουλτάνου»

Το σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το μπαράζ παραβιάσεων

«Όλοι καταλάβαμε τι έγινε σήμερα. Ο κ. Καμμένος πετούσε χαμηλά και τα τουρκικά μαχητικά απο πάνω του στα 25.000 ποδιά, με διάστημα ελαχίστων λεπτών και μετά συνεχίστηκε ένα μπαράζ παραβιάσεων όλη την ημέρα. Μπορεί να ήταν και ρεκόρ οι 138 παραβιάσεις» τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα για τις τουρκικές προκλήσεις.   

Όπως τόνισε, αυτό βεβαίως είναι πολύ ψυχοφθόρο για τους πιλότους μας,  πολύ δαπανηρό αλλά και ένα διαρκές παιγνίδι με την φωτιά.

Πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star:    

«Τι κάνει ο Ερντογάν; Δεν του βγαίνει τίποτα. παρά τις φωνές και τις απειλές δεν εκδόθηκαν οι 8, ούτε απο καμιά άλλη χωρά έχουμε εκδόσεις, στο συριακό δεν πάει καλά, η οικονομία καταρρέει και έχει ένα δημοψήφισμα – μάλλον τον Απρίλιο – με το οποίο φιλοδοξεί απο πρόεδρος να γίνει ισόβιος σουλτάνος.  

Προς το παρόν δεν το κερδίζει - δεν παίρνει το 50+1 - και έχει τρελαθεί. Κι αυτός και οι γύρω του, όπως βλέπουμε απο τις δηλώσεις διαφορών στελεχών.

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης μου έλεγε σήμερα να ετοιμαζόμαστε ότι αυτό θα τραβήξει, χωρίς όμως να εκτιμούν ότι ο Ερντογάν θα το πάει στο κόκκινο. Απλώς κάθε μέρα θα μας προκαλεί. Και τώρα θέλει υπομονή και ψυχραιμία»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top