Βορίδης για πόρισμα Εξεταστικής: Ο μόνος πολιτικός που παράνομα ζήτησε δάνειο είναι ο Τσίπρας!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» είπε ο Μάκης Βορίδης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, κανένα όνομα προέκυψε για πολιτική παρέμβαση στη λήψη δανείου παρά μόνο του πρωθυπουργού: «Μόνο ένα όνομα υπάρχει. Θα έρθει σε λίγο να καθίσει εδώ. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτός είναι ο οποίος εζήτησε παρανόμως να λάβει δάνειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα το ζήτησε εγγράφως. Εν τη αφελεία του, εγγράφως παρακινούσε σε παράβαση. Δηλαδή, για την ηθική αυτουργία, ούτε θα κουραστεί κανείς να την αποδείξει. Πάει τρένο».

«Διαπλοκή χωρίς κατηγορούμενο έχουμε; Δεν έχουμε, αλλιώς δεν απεδείχθη ότι υπάρχει διαπλοκή» πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για την off shore που συμμετέχει στην «Αυγή», διότι «υπάρχει ψηφισμένη διάταξη, σύμφωνα με την οποία αποτελεί παράνομη πράξη η συμμετοχή βουλευτή σε off shore».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο, τον κάλεσε να απαντήσει «αν θα πρέπει και η ΝΔ να κάνει για τα δάνεια της ό,τι και ο ΣΥΡΙΖΑ, που ως καθολικός διάδοχος της ελληνικής Αριστεράς πέτυχε και κούρεψε το δάνειο κατά 60%».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top