Μαντάς: Θα πέσουμε μόνο αν συμβούν ακραία πράγματα!

«Μπετόν-αρμέ» η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με τον ίδιο

«Σταθερή μου πεποίθηση είναι ότι θα είμαστε το φθινόπωρο του 2019 να συζητάμε προεκλογικά» είπε ο Χρήστος Μαντάς στον Real FM, ξορκίζοντας εκ νέου το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

«Μπορούμε πράγματι να πάμε στο 2019 εάν δεν συμβούν ακραία πράγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο» εξήγησε και πρόσθεσε: «Υπονοώ εδώ το να ωθηθεί η χώρα σε ακραίες καταστάσεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι εκλογές δεν είναι λύση. Δεν απαντάει σε κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα που τίθεται στο πραγματικό πεδίο. Σταθερή μου πεποίθηση είναι ότι θα είμαστε το φθινόπωρο του 2019 να συζητάμε προεκλογικά».

Απαντώντας στο αν υπάρχει ζήτημα με τους 153 βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ο κ. Μαντάς είπε: «Έχει φανεί και σε πιο δύσκολα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι ψηφίσαμε ολόκληρο μνημόνιο με τις συνέπειες που υπήρχαν σε αυτό. Συνεπώς δεν νομίζω ότι υπάρχει εκεί το ζήτημα κι ούτε αυτό γίνεται δήθεν για να διατηρήσουμε τις καρέκλες μας, όπως μας απευθύνει την κατηγορία η αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι “αυτοί θα τα ψηφίσουν όλα”, την ίδια στιγμή που μας καλεί να τα ψηφίσουμε όλα! Ταυτόχρονα μας λέει ότι φέρνουμε και 4ο μνημόνιο. Συνεπώς δεν νομίζω ότι υπάρχει από εκείνη την πλευρά κανένα ζήτημα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top