Μαλλιά κουβάρια Γεωργιάδης-Βέττας! Άγριος καυγάς on air

«Αντιπρόεδρε κουτσομπόλη!»-«Θα φας ξύλο αν πας στη Λαμία σε καφενείο»

Στα… «λόγια» πιάστηκαν το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Δημήτρη Βέττα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, "ΣΚΑΪ Καλημέρα".

Αφορμή, ήταν η φωτογραφία του Πάνου Καμμένου στο πρωθυπουργικό τζετ, να διαβάζει «Τα Νέα» με τα πόδια απλωμένα στο κάθισμα.

Η εικόνα αυτή καθόλου δεν άρεσε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν άργησε να ξεσπάσει, επιτιθέμενος με σφοδρότητα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να υπενθυμίσω στον κύριο Βέττα, ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πουλούσε την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός. Κι από εκεί που θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός, τώρα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το παίρνουν συχνότερα από ό, τι το τρόλεϊ για να πάνε Αθήνα - Πατήσια» είπε αρχικά ο Άδωνις, για να λάβει την απάντηση:

«Εσείς είστε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που θέλει να πάρει την κυβέρνηση της χώρας; Αυτά τα λέει η θειά μου στο χωριό. Είναι κουβέντες αντιπροέδρου κόμματος που θέλει να κυβερνήσει; Πρωινό κουτσομπολιό! Εδώ είμαστε σοβαροί άνθρωποι κύριε Γεωργιάδη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τους κ.κ. Καμμένο και Παππά επειδή πήγαν στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και «όχι με το αεροπλάνο της γραμμής σαν κοινοί θνητοί».
 

Όταν στη συνέχεια ο Άδωνις αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» για τα εφάπαξ, ακολούθησε ο δεύτερος γύρος του ομηρικού καυγά:

«Πάνε και δίνουν σε κομματικά στέλεχη του ΣΥΡΙΖΑ Εφάπαξ!. Είναι 25 ονόματα που μπορώ να πω. Ντροπή σας! Ταχει η εφημερίδα πρωτοσέλιδο. Να πάρεις να τα διαβάσεις. Αυτοί είστε. Πες μας τώρα που πήρες το λόγο και ξύπνησες για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;». 

«Εγώ κουτσομπολιό στην κάμερα δεν κάνω» επέμεινε ο Δ. Βέττας, με τον Γεωργιάδη σε έντονο ύφος να λέει:

«Είχατε τον Καμμένο και τον Παππά να απλώνουν τα ποδάρια τους λες και είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους».

«Αντιπρόεδρε κουτσομπόλη» τον χαρακτήρισε ο Βέττας με τον Άδωνη να του λέει «ντροπή σου! Για πήγαινε σε ένα καφενείο στη Λαμία να τα πεις αυτά; Μάζα θέλατε. Για αυτά είστε. Θα φας ξύλο αν πας στη Λαμία σε καφενείο. Ντροπή σου».

Τελικά ο καυγάς σταμάτησε μόνο όταν ο Γιώργος Αυτιάς «έκοψε» την κουβέντα και την σύνδεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top