Μαξίμου: Μόνο με συμπόνια μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τη συνέντευξη Σαμαρά

Κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι «υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών»

Μαξίμου:  Μόνο με συμπόνια μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τη συνέντευξη Σαμαρά

«Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά. Αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει “τις καλύτερες αναμνήσεις”, σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό» σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.     

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν:

«Αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα, ελπίζουν ακόμα -μάταια- στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, διεκδικώντας μία διεστραμμένη ιστορική δικαίωση και μία νέα εφόρμηση στην εξουσία, για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως συμφερόντων».

Καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι για τη συνέντευξη Σαμαρά:  «Στην προσπάθειά του αυτή, και σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών και τα επιχειρήματά τους, για να μπορέσει να οικοδομήσει το πολιτικό του αφήγημα. Τα όσα λέει ο κ. Σαμαράς δεν αφορούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε την κοινωνία που του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη. Άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προβληματιστούν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top