Το Εθνικό Συμβούλιο της «Νέας Δεξιάς» παρουσίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ, αλλά υπό «προϋποθέσεις»

Το Εθνικό Συμβούλιο της «Νέας Δεξιάς»  παρουσίασε ο Φαήλος  Κρανιδιώτης
Το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος «Νέα Δεξιά» παρουσίασε, σήμερα στην Αθήνα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης,ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους ίδρυσε το νέο κόμμα, υποστηρίζοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται σαν «Δεξιοί», είναι σήμερα πολιτικά άστεγοι.
«Η Δεξιά στην Ελλάδα έχει ιστορία, αρχές και αξίες που είναι αυτονόητα δημοκρατικές και δεν έχουν καμία σχέση με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» ανέφερε ο ίδιος, ενώ για μία ακόμη φορά άσκησε κριτική στη ΝΔ, μιλώντας για «αριστερή επέλαση».
Ο κ.Κρανιδιώτης δεν απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ, αλλά διευκρίνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις-θέσεις, ενώ προέβλεψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να συμφωνήσει με πολλές από αυτές.
«Ο κ. Μητσοτάκης μιλά για κεντροδεξιά. Κεντροδεξιά, χωρίς δεξιά δεν γίνεται. Ο κ. Μητσοτάκης διώχνει τους δεξιούς» υποστήριξε.
Το Εθνικό Συμβούλιο της Νέας Δεξιάς θα απαρτίζουν ο αντιπρόεδρο�� Παναγιώτης Δούμας, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Χριστίδης, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Φαράντος, ενώ τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου είναι οι: Γιώργος Βλάχος, Χρήστος Βλάχος, Ανδρέας Γεωργίου, Σοφία Ζαχαριουδάκη, Ελευθέριος Καλλινικίδης, Γεώργιος Καραποστόλου, Κωσταντίνος Καρουκανίδης- Κατάκης, Αλκιβιάδης Κεφαλάς, Απόστολος Κρητικόπουλος, Ανδρέας Μαγειρόπουλος, Γεώργιος Μακρής, Νικόλαος Μαστρονικολής, Σοφία Μαξούρη και Γεώργιος Οικονόμου.
Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δεξιάς είναι ο Δημήτρης Γερογιάννης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top