Νέα τηλεδιάσκεψη Γιούνκερ-Τσίπρα σήμερα

Στο τραπέζι οι πρόωρες συντάξεις

Νέα τηλεδιάσκεψη Γιούνκερ-Τσίπρα σήμερα
Νέα τηλεδιάσκεψη Γιούνκερ- Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σε μία προσπάθεια να οδηγηθεί σε συμφωνία η έκτακτη σύνοδος κορυφής της ΕΕ την Δευτέρα για την Ελλάδα.

Τη νέα τηλεδιάσκεψη επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

Ο υφυπουργός Επικρατείας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση των διαπραγματεύσεων και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τη Δευτέρα το βράδυ θα σηματοδοτήσουμε με έναν λευκό καπνό ότι πάμε καλά».

Ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο καθεστώς των πρόωρων συντάξεων, σε μία προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα που θα επιτρέψουν την επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο ζήτημα για το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρξει συναντίληψη με τους εταίρους είναι το ζήτημα του περιορισμού των εξοπλιστικών δαπανών.

«Η Ελλάδα δεν θα πέσει στα βράχια και δεν θα επιτρέψουμε η Ευρώπη να τιναχτεί στον αέρα» ανέφερε επίσης ο υφυπουργός Επικρατείας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top