Ενόχληση Σαμαρά προς Ντόρα για τη συνάντηση με Τσίπρα

«Έπρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε και όχι αφού πήγατε» της είπε

Ενόχληση Σαμαρά προς Ντόρα για τη συνάντηση  με Τσίπρα
Στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα το μεσημέρι, από τον οποίο και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, για να εισπράξει όμως την ενόχληση του Α. Σαμαρά σχετικά με την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνάντησης.

« Έπρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε και όχι αφού πήγατε» φέρεται σύμφωνα με κύκλους του προέδρου της ΝΔ να τόνισε ο κ. Σαμαράς προς την κ. Μπακογιάννη, για να τον ενημερώσει σχετικά με τα όσα της είπε ο πρωθυπουργός. Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε για την ακρίβεια στο τηλεφώνημά της, μετά την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος στην οποία προήδρευσε.

Από την πλευρά της η πρώην υπουργός φέρεται να απάντησε στον κ. Σαμαρά ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή «για να συζητάμε τα προσωπικά μας». Όπως πρόσθεσε θεώρησε ότι είναι υποχρέωσή της να τον ενημερώσει για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά τη συνομιλία της με τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top