Λ. Γρηγοράκος: «Δεν βρίσκονται οι 180 βουλευτές για τον ΠτΔ»

Εκλογές προ των πυλών βλέπει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Λ. Γρηγοράκος: «Δεν βρίσκονται οι 180 βουλευτές για τον ΠτΔ»

​Την άποψή του ότι δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας,επανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λ. Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Εγώ μετράω τα νούμερα, βλέπω τι γίνεται στην κοινωνία, παρακολουθώ τα γεγονότα και βλέπω ότι αυτή τη στιγμή δεν βγάζουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όταν έχουμε τον κ. Κουβέλη και λέει ότι δεν ψηφίζει και τους ΑΝΕΛ που λένε ότι δεν ψηφίζουν επίσης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν φτάνουν οι 180», είπε ο κ. Γρηγοράκος και έκανε λόγο για μετρημένα κουκιά.

«Αυτό που απομένει είναι να μας πουν ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πώς θα βρούμε τους 180 βουλευτές και να κάνουν την προσπάθειά τους να τους βρουν», είπε και επανέλαβε τις δηλώσεις Βενιζέλου προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα γιατί οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ πιθανές.

Πάντως παραδέχθηκε ότι η χώρα δεν αντέχει την άκρατη αυτή εκλογολογία και κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί για να βρει τους 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Εμείς είμαστε σαν τη στρουθοκάμηλο που βουτά το κεφάλι της στο χώμα και περιμένει να δει τι θα γίνει. Δεν πρέπει να βρούμε τους 180; Πρέπει να ψάξουμε. Ή θα τους βρούμε ή θα πάμε σε εκλογές», είπε.

Ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να προσεγγιστούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η κυβέρνηση αλλάξει πολιτική.

«Πρέπει να αλλάξουμε την κυβερνητική μας πολιτική. Τα λάθη που κάναμε το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ μεγάλα. Εξόρισαν και την κοινωνία και κάποιους βουλευτές», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top