Νέο ντελίριο Αρβανίτη κατά της Δικαιοσύνης

Κατηγόρησε και την κυβέρνηση για «εσχάτη προδοσία»

Νέο ντελίριο Αρβανίτη κατά της Δικαιοσύνης

Σε νέο ντελίριο επιδόθηκε ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης κατά της Δικαιοσύνης, όπως και κατά της κυβέρνησης, από το βήμα της Βουλής, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την παρέμβαση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου Γ. Καλαντζή.

«Οι κατηγορίες εναντίον μας είναι παράνομες, αβάσιμες και ανεπίδεκτες δικαστικής εκτίμησης, για να το ακούν και οι δικαστές. Είναι και ανήθικες» ανέφερε σε έντονο ύφος, με τον κ. Καλαντζή να του ζητά να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου και να μη χρησιμοποιεί το βήμα για άλλους λόγους.

Η παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής δεν έπιασε τόπο πάντως, καθώς ο κ. Αρβανίτης συνέχισε και υποστήριξε, δείχνοντας προς τα έδρανα της κυβέρνησης, ότι οι «κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι οι κατήγοροι που έκαναν ενέργειες εσχάτης προδοσίας».

Τότε επενέβη και πάλι ο κ. Καλαντζής, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά», για να αντιδράσει αυτή τη φορά στην παρέμβαση του αντιπροέδρου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Πιστεύω πως η κρίση σας είναι επισφαλής και νομικώς και κοινοβουλευτικώς. Δεν μπορείτε να μου απαγορεύεται να θέσω εντός του Κοινοβουλίου τα πραγματικά περιστατικά. Μήπως εθελοτυφλείτε;» ανέφερε.

Ο κ. Αρβανίτης επανήλθε στη συνέχεια στην κριτική του προς τη Δικαιοσύνη, και αναρωτήθηκε: «Με ποιο δικαίωμα μας χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση; Είναι προκατειλημμένοι οι δικαστές. Πως θα πάω εγώ αύριο να απολογηθώ σε προκατειλημμένους δικαστές;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top