Έξαλλος ο Πάγκαλος: Αλήτες και όργανα συμφερόντων η τρόικα!

«Μπορεί ΠΑΣΟΚ να ψηφίσω με βαριά καρδιά αλλ�� τους “58” όχι»

Έξαλλος ο Πάγκαλος: Αλήτες και όργανα συμφερόντων η τρόικα!

Ξεσπάθωσε κατά της τρόικας ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τους εκπροσώπους των δανειστών «αλήτες» και «όργανα συμφερόντων».

«Η τρόικα λέει να μην έχουμε γάλα. Είναι αλήτες! Ήμουν 19 χρόνια στις κοινοτικές υποθέσεις. Είναι αλήτες, όργανα των συμφερόντων που εκπροσωπούν μέσα στα γενικότερα πλαίσια μιας οικονομικής και πολιτικής λογικής. Εγώ λέω να το σκεφτούν για τη γενικότερη πολιτική και οικονομική λογική της Ε.Ε., αν συμφέρει, αλλά σιγά-σιγά φαίνεται η αλητεία και τα χρώματα αυτών των υπαλλήλων που εκπροσωπούν συμφέροντα ιδιοτελή και θέλουν να κλείσουν την ελάχιστη αυτή και απαραίτητη κτηνοτροφία στην Ελλάδα, για να μην έχουμε γάλα και να παίρνουμε από την Ολλανδία. Ε, όχι! Να μην τους περάσει» δήλωσε στον Βήμα FM ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι, αν και έχει πει ότι το Μνημόνιο είναι σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα, «ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι» όσον αφορά την τρόικα.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην Κεντροαριστερά και τους «58», ο κ. Πάγκαλος τονίζει ότι «μπορεί ΠΑΣΟΚ να αναγκαστώ να ψηφίσω με βαριά καρδιά αλλά αυτό (σ.σ.: εννοεί τους “58”) δεν το ψηφίζω διότι και η γελοιοποίηση έχει όρια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top