Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ

Για το καυτό ζήτημα της ΕΡΤ, λ��γο πριν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

���Mε τη βάσιμη ελπίδα ότι μπορεί πράγματι να βρεθεί λύση στην υπόθεση της ΕΡΤ ενημερώνει τους βουλευτές και στελέχη του κόμματος του ο Φώτης Κουβέλης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:30 και που είναι κλειστή.

Ενδιαφέρον πάντως θα υπάρξει για το αν θα διατυπωθούν τυχόν ενστάσεις για την στάση που έχει κρατήσει ως τώρα η ΔΗΜΑΡ.

Να σημειωθεί ότι ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ έχουν κοινή γραμμή που συμπυκνώνεται στο άνοιγμα της ΕΡΤ με πλήρες πρόγραμμα και στις τρεις συχνότητες ενώ το «αγκάθι» είναι ο αριθμός των εργαζομένων.

Στο μεταξύ όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, τριγμούς έχει προκαλέσει στη ΔΗΜΑΡ οι χειρισμοί γύρω από το θέμα της ΕΡΤ.

Εν αρχή ήταν η αποχώρηση του Χρήστου Χωμενίδη από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ε��ώ στη συνέχεια το «Αριστερό Δίκτυο» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία καλούσε τη ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις συνεχίζονται με μια σκληρή ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή, στελέχους της ΔΗΜΑΡ και καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Μάνου Ματσαγγάνη, ο οποίος κατηγορεί το κόμμα του ότι απέτυχε να αποτρέψει την «άλωση της ΕΡΤ» και κατηγορεί την κυβέρνηση για «αναβίωση του πελατειακού κράτους» και για αυταρχισμό!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top