Καλάθι νοικοκυριού: Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e-Καταναλωτής

Θα μπορούμε να δούμε ξεχωριστά τη λίστα κάθε σούπερ μάρκετ

Καλάθι του νοικοκυριού: Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα και τις τιμές μέσω της εφαρμογής e-Καταναλωτής / Βίντεο: Open

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, το «καλάθι του νοικοκυριού» με τα 51 βασικά προϊόντα σούπερ μάρκετ, με στόχο να κρατηθούν σε αυτά οι τιμές όσο το δυνατόν χαμηλότερα ή και σταθερές.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα και τις τιμές μέσω της εφαρμογής e-Καταναλωτής, η οποία, σύμφωνα με το OPEN, θα αναγράφει τη σήμανση «καλάθι του νοικοκυριού».

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Πρεμιέρα αύριο – Τα προϊόντα της λίστας

Εκεί θα μπορεί κάποιος να δει τα προϊόντα του κάθε σούπερ μάρκετ, που συμμετέχει στο καλάθι του νοικοκυριού, ξεχωριστά.

Καλάθι νοικοκυριού: Πώς θα λειτουργεί – Το ειδικό σήμα στα προϊόντα

Το ειδικό σήμα που θα έχουν τα προϊόντα στο «καλάθι του νοικοκυριού»

Η επιλογή των σούπερ μάρκετ θα είναι ελεύθερη, δηλαδή θα μπορούν να βάλουν στη λίστα είτε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, είτε επώνυμα, ενώ η λίστα θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e-Καταναλωτής

Η εφαρμογή e-Καταναλωτής θα βγάζει τις τιμές από όλα τα σούπερ μάρκετ για κάθε προϊόν και μπορεί κάποιος να κάνει σύγκριση τιμών ανά προϊόν για κάθε αλυσίδα ξεχωριστά.

Καλάθι του νοικοκυριού με κρέας και ψωμί δήλωσε ο Παπαθανάσης   

Θα μπορεί να δημιουργήσει και το δικό του «καλάθι», δηλαδή να διαλέξει 10 προϊόντα, από τα 51 που θα ενταχθούν, να υπολογίσει που είναι πιο φθηνά και να πάει να ψωνίσει εκεί.

«Χρυσάφι» το τυρί και το γιαούρτι: Πόσο ακρίβυναν σε λίγους μήνες

«Για το καλάθι του νοικοκυριού υπάρχει μια δέσμευση από τις αλυσίδες ότι θα εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα», είπε, μιλώντας στο Open, o ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού Warply, Γιάννης Δοξαράς.

Η επιλογή των σούπερ μάρκετ θα είναι ελεύθερη, δηλαδή θα μπορούν να βάλουν στη λίστα είτε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, είτε επώνυμα, ενώ η λίστα θα αλλάζει κάθε εβδομάδα / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη

Η επιλογή των σούπερ μάρκετ θα είναι ελεύθερη, δηλαδή θα μπορούν να βάλουν στη λίστα είτε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, είτε επώνυμα, ενώ η λίστα θα αλλάζει κάθε εβδομάδα / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη

Όπως εξηγεί, «θα κάνουμε κλικ πάνω σε μια αλυσίδα και θα βλέπουμε το καλάθι του νοικοκυριού με τα προϊόντα που έχει εντάξει. Εξάλλου, ο καταναλωτής μπορεί να ψάξει την τιμή είτε γράφοντας το προϊόν ή με τη μάρκα».

«Ακριβό μου...σουβλάκι»: «Ψήνονται» και νέες αυξήσεις

Στην πλατφόρμα e-Καταναλωτής σήμερα μπορεί κάποιος να αναζητήσει τις τιμές σε 1.000 τυποποιημένα προϊόντα και για 200 χύμα και νωπά, που ανανεώνουν καθημερινά τα σούπερ μάρκετ.

Καθημερινά περίπου 60.000 χρήστες επισκέπτονται την πλατφόρμα είτε μέσω του mobile app ή μέσω του web app για να ενημερωθούν για τις τιμές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top