Κλειστά αύριο καταστήματα και τράπεζες στην Αττική

Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Κλειστά θα μείνουν και αύριο τα καταστήματα και οι τράπεζες στην Αττική, και άλλες τρεις περιοχές, την Περιφέρεια Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας, λόγω της κήρυξης και της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2022 ως αργίας.

Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Αργία και την Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ την Τετάρτη 26/1

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς πληρώνονται οι εργαζόμενοι που δουλεύουν τις αργίες

Επίσης, ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία, σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Κλειστά και αύριο στην Αττική, δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και την Τετάρτη στην Αττική χωρίς να γίνει  τηλεκπαίδευση, μάλιστα.

Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Τετάρτη, χωρίς τηλεκπαίδευση

Οπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας δεν θα γίνει και αύριο τηλεκπαίδευση, με δοδομένο ότι κηρύχθηκε γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις με τις χθεσινές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top